Kütüphane Ziyareti

Öğrencilerimiz Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi kütüphanesini ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgiler veren Türkçe Öğretmeni Akgül KEMANECİ, öğrencilere okulda öğretmenlerinden zevkle dinledikleri hikaye kitaplarının kütüphane raflarında da bulunduğunu ve kütüphanelerin de okullar gibi birer eğitim kurumu olduğunu göstermek istediklerini söyledi.

“Gayemiz öğrencilerimize kütüphaneleri sevdirmek. Çocuklarımız hem kütüphanenin havasını soluma fırsatı yakaladı hem de kitaplarla güzel bir gün geçirdi. Öğrencilerimize tanıttığımız ve sevdirmeye çalıştığımız kitapları istedikleri anda bulabilecekleri kütüphanelere alıştırmayı istiyoruz. Çünkü teknolojinin gelişmesiyle birlikte kütüphanelerimiz gençlerimizin uğrak yerleri olmaktan çıkmaya başladı. Biliyoruz ki hiçbir kitaplık kütüphaneler kadar zengin değildir. Küçük yaşlarda öğrencilerimize bu güzel alışkanlığı kazandırmanın ileri ki dönemlere de olumlu yönde etkilerinin olacağı kanısındayız. Bu anlamda gezimizden oldukça memnun kaldıklarını gördüğümüz öğrencilerimiz için etkinliğimizin amacına ulaştığı kanısındayız. Bu gezimizde bizlere destek olan ve bizlerle yakından ilgilenen Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.